Stacks Image 6487


Laser graveren van logo's en teksten.

Wij kunnen allerhande logo's en emblemen graveren en uitsnijden in plexi glas (PMMA)
Andere materialen zijn natuurlijk ook mogelijk doch meestal enkel te graveren en niet uit te sijden!
Indien u meer info wenst over dit soort graveerwerk kunt u steeds contact met ons opnemen. Wij garanderen de scherpste prijzen en een snelle levering.

Standaard hebben wij altijd transparante plexi op stock liggen van 1.5mm en 3mm.
Indien echter onze stock leeg is of indien u een speciale kleur wil moet u een wachttijd in rekening nemen van +/- 1 week.
De maximum afmeting die wij kunnen graveren of snijden is 1300mm x 1000mm maar wij kunnen ook met panelen werken.
De producten die wij kunnen uitwerken met onze CO2 Laser zijn echter niet beperkt tot enkel plexi, wij kunnen graveren op hout, metaal, steen, glas, plastics, leder enz.. Verder kunnen wij ook de volgende materialen snijden: Leder, Plastics (plexi) en Hout (beperkte dikte en soorten)
De mogelijkheid bestaat zelfs om 1 enkel stuk te maken.


Stacks Image 6498
Stacks Image 6500
Stacks Image 6506
Stacks Image 6504
Stacks Image 6502

Van een klein logo tot buitenreclame het is allemaal mogelijk.
Wij helpen u graag verder met het uitwerken van uw logo of embleem, wij verwelkomen allerhande clubs en verenigingen. Van autotuning tot B2B klanten.
Meestal is een schets of een afbeelding reeds voldoende, wij hertekenen dit naar vector formaat in CorelDraw X4 en kunnen het nadien dadelijk vanuit CorelDraw in de Laser gebruiken. De foto aan de rechter kant is van VW forum nl Flat4Free De linkse foto is een voorontwerp van het VWForum.nl logo (de Online VW community) Indien u, uw eigen logo ook zo wil zien uitgewerkt worden stuurt u ons gewoon een mailtje, indien we er de tijd voor vinden kunnen we u zelfs volledig gratis een voorontwerp maken en een foto hiervan toesturen.

Stacks Image 6518
Stacks Image 6520
Stacks Image 6526
Stacks Image 6524
Stacks Image 6522