CNC Draaien

Stacks Image 774


Bleyweert bvba is een jong en nieuw startend bedrijf dat streeft naar een optimale dienstverlening met steeds de nadruk op het afleveren van precisiewerk op maat van de klant.

Het onmiddellijk inspelen op de vraag van de klant is ons belangrijkste streefdoel.  

Door onze snelle levertijd en gunstige prijsberekeningen staan wij garant als solide partner voor de meest veeleisende klant.

Onze industriële toepassingen bevatten, frezen (cnc), draaien (conventioneel), vlakslijpen, polijsten, gieten d.m.v. slingergieten (tin, lood, zinc en plastics), spuitgieten van zinc (warme kamer) soldeer en montage werken, electro plating (koper, nickel, messing en goud) handmatig forceren.

In de toekomst zullen hier nog verschillende andere technieken aan toegevoegd worden zoals o.a. draad en diepvonken, rondslijpen, cnc draaiwerk etc...


Draaien

Draaien is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterend werkstuk en een statisch snijgereedschap materiaal wordt verwijderd. Draaien is een bewerking die met name wordt gebruikt in de metaal en kuntststofverwerkende industrie.

Draaien wordt bij ons gedaan op een draaibank, die volledig computergestuurd is (CNC).


Stacks Image 776


Wij hebben een Haas ST10 ter beschikking met standaard 6,000RPM en maken tevens gebruik van Esprit voor het programmeren van deze machine