CNC Frezen

Stacks Image 774


Bleyweert bvba is een jong en nieuw startend bedrijf dat streeft naar een optimale dienstverlening met steeds de nadruk op het afleveren van precisiewerk op maat van de klant.

Het onmiddellijk inspelen op de vraag van de klant is ons belangrijkste streefdoel.  

Door onze snelle levertijd en gunstige prijsberekeningen staan wij garant als solide partner voor de meest veeleisende klant.

Onze industriële toepassingen bevatten, frezen (cnc), draaien (conventioneel), vlakslijpen, polijsten, gieten d.m.v. slingergieten (tin, lood, zinc en plastics), spuitgieten van zinc (warme kamer) soldeer en montage werken, electro plating (koper, nickel, messing en goud) handmatig forceren.

In de toekomst zullen hier nog verschillende andere technieken aan toegevoegd worden zoals o.a. draad en diepvonken, rondslijpen, cnc draaiwerk etc...


Frezen

Frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een roterend gereedschap materiaal wordt verwijderd. Frezen is een bewerking die met name wordt gebruikt in de metaal en kuntststofverwerkende industrie.

Frezen wordt bij ons gedaan op een freesmachine, die volledig computergestuurd is (CNC).


Stacks Image 776


Wij hebben een Haas Super Mini Mill 2 ter beschikking met standaard 10,000RPM en maken tevens gebruik van 40,000RPM toerental versnellers of een 60,000RPM Air turbine spindel waardoor we in staat zijn zeer kleine precisie frezen te gebruiken.