Stacks Image 848

Stickers en belettering.Een autosticker is de ideale vorm van reclame voor uw bedrijf. Bij Bleyweert bvba verzorgen wij op maat gemaakte stickers voor uw wagen.
Full color

Bij ons worden de meeste stickers geprint in full color en op maat gemaakt. U kunt dan ook een autosticker op ieder formaat laten uitsnijden zonder enig probleem. Wij bieden u verschillende mogelijkheden, waaronder:

-          Standaard stickers
-          Makkelijk verwijderbare stickers
-          Transparante sticker
-          Reflecterende stickersU kunt de sticker zelf plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit te laten doen door ons. Naast gewone autostickers kunt u ook bij ons terecht voor carwraps en andere soorten belettering van onder meer personenwagens & bestelwagens. Contact Voor meer informatie over het bestellen van een autosticker kunt u ons bellen op +32 (0)12 280190 of een email sturen naar info@bleyweert.com . U bent ook van harte welkom ons een bezoekje te brengen voor meer uitleg.Belettering

Stacks Image 979
Bij belettering gebruiken wij gekleurde vinyl die wij in letters en vormen uitsnijden en die nadien per laag op de auto aangebracht worden.


Combi print & cut

Stacks Image 981
Naast de standaard gekleurde vinyl kunnen wij ook printen in full color op verschillende hoge kwaliteit's vinyl waarbij foto's in hoge resolutie mogelijk zijn.


Full color

Stacks Image 983
Bij onze groot formaat prints kunt u tevens kiezen voor een witte of transparante achtergrond waarbij u steeds een combinatie kunt maken van een belettering.


Vieuw-true

Stacks Image 985
Deze vinyl is bedoeld voor de ruit, door zijn kleine openingen is het mogelijk om van binnen naar buiten te kijken zonder enige opmerkelijke hinder.


Stacks Image 994

Voor een standaard opdracht zoals de wagens hierboven afgebeeld hanteren wij een vaste prijs, indien we spreken over een volledige wrap of speciale type vinyl is de prijs altijd op aanvraag.


Prijzen:

A: Belettering van achterruit, kostprijs 55Euro.
B: Belettering van motorkap, kostprijs 75Euro.
C & D : Flanken, kostprijs 75Euro per flank.


Belettering volledige wagen vast tarief van 250Euro.

Indien een deel van de achterruit in vieuw-true vinyl moet gemaakt worden is er een meerkost van 10Euro indien de afmeting kleiner is dan de helft van de ruit, voor een volledige achterruit in vieuw-true is er een meerprijs van 25Euro bovenop de standaard prijs van 55Euro.

Aanleveren ontwerp

Het ontwerp dient in vector aangeleverd te worden of in een hoge resolutie foto (photoshop bestand) indien dit niet het geval is kan er een meerkost voor het hertekenen in rekening gebracht worden.

U kunt natuurlijk altijd uw project laten printen en uitsnijden bij ons zonder dat wij deze kosten in rekening brengen, wij zullen uw bestand dan zoals het aangeleverd wordt verwerken, indien de kwaliteit dan niet voldoende is zijn wij hiervoor niet langer aansprakelijk.

Levertijd

Indien de gevraagde vinyl op stock is kunnen de meeste projecten binnen 48h uitgewerkt worden, echter vragen wij steeds iets meer tijd te laten zodat wij uw project al onze aandacht kunnen geven en zo een perfect resultaat kunnen afleveren.

Prijzen

Prijzen voor belettering zijn incl 21% BTW. Voor een offerte op maat gelieven steeds eerst contact met ons op te nemen, deze prijzen zijn richtprijzen en onder voorbehoud.

Standaard prijs is incl plaatsing, voor doe het zelf projecten kunt u steeds een aanvraag doen op ons algemeen info adres.

contact us

Bleyweert bvba

Tel: +32 (0)12 280190
Email: info@bleyweert.com