Stickers4U.be is een onderafdeling van Bleyweert bvba
Stacks Image 37
Tevens snijden wij ook vinyl, belettering en reclame zijn dus geen probleem.
Wij beschikken over een heel gamma verschillende producten in verschillende kleuren en effecten.
Stickers4u.be maakt op maat gemaakte stickers speciaal voor kleine oplage.
Door direct digitaal te drukken op sticker vinyl kunnen wij al uw vormen en kleuren in een sticker verwerken.
Indien u wil kunt u bij ons de stickers bekomen om deze zelf te kleven of kunnen wij u helpen uw project samen met u af te werken incl beplakking. Wij kunnen u helpen met het uitwerken van uw concept, van schets tot afgewerkt product. Andere materialen zijn ook mogelijk zoals een banner, affiches in kleine oplage, T-shirts bedrukken dmv transferdruk, maar ook zandstraal folies voor decoratieve toepassingen als ook muurtekeningen zijn allemaal mogelijk.

De verschillende materialen zijn eindeloos, als u wil weten wat allemaal mogelijk is kunnen we dit best bespreken op een afspraak, u kunt ons altijd een bezoekje brengen om uw project te bespreken, wij maken graag tijd voor u door zelfs 's avonds een afspraak vast te leggen.

Indien u interessen heeft gelieven dan een sms met uw naam en een korte beschrijving van uw wensen te sturen naar +32 479 45 13 74, of een email naar info@bleyweert.com, wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk terug om een afspraak vast te leggen, door onze drukke agenda is het niet altijd mogelijk telefonisch contact met ons te krijgen, wij vragen daarom liefst dat u ons contacteert per SMS of email zodat wij u op een gepast ogenblik kunnen terugbellen.

Stacks Image 3845
thex Created with Sketch.
Graag geven wij u enkele voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten:

Stacks Image 38
Stacks Image 39
Stacks Image 40

Catering 2 for you Tongeren, belettering van volledige bestelwagen. Klik hier voor meer foto's van dit project.

promowagen voor Carnaval prinses van België 2012 Vicky II Ridders van Heco Tongeren, klik hier voor meer foto's van dit project.

Mozaïek samenstelling van verschillende foto's, afgedrukt op venyl muursticker.