Met onze recentste aanwinst, de Roland Versacamm Print&Cut VS-300 zijn wij in staat schitterende large format prints voor o.a. posters, stickers, decoratieve toepassingen te bedrukken. Tevens maken wij gebruik van een 8 kleuren combinatie waaronder CMYK + Lm + Lc en Mt + W , deze laatste 2 maken het mogelijk Metallic en wit te drukken wat voor schitterende resultaten zorgt!


Stacks Image 32
Stickers kunnen wij in alle vormen en alle kleuren maken. Door de nieuwe techniek die verwerkt is in de Roland VersaCamm VS-300 is het niet alleen mogelijk in full color te drukken maar kunnen we tevens metallic's en wit afdruken. Wit is belangrijk wanneer we op een transperante vinyl drukken zodat alle kleuren tot hun recht kunnen komen.

Buiten stickers maken wij ook banners, vlagjes, muurstickers, gootformaat foto's, canvas, en nog veel meer.


Met een geïntegreerde printer/snijplotter van Roland DG beschikken wij over een snelle en eenvoudige manier om prototypes, kleine series en gepersonaliseerde etiketten te vervaardigen. Eerst print het toestel de labels; daarna snijdt het automatisch de gewenste contouren uit. wij moeten de geprinte media dus niet in een aparte snijplotter laden. Efficiëntie ten top!


Stacks Image 3559
thex Created with Sketch.
Stacks Image 34
Stacks Image 35
Stacks Image 36