Stacks Image 41
Sleutelhangers zijn niet weg te denken als promo materiaal, bij MedaWerke hebben we een breed assortiment mogelijkheden om een unieke sleutelhanger uit te werken voor uw vereniging, goed doel, uw bedrijf of gewoon als geschenk. De sleutelhanger boven afgebeeld is één van de eerste producten die wij vervaardigde als sleutelhanger in 2008 voor onze dochter firma gevestigd in Kentucky (USA) nl. Royal Pewter Inc. Deze kentucky unbridled spirit sleutelhanger was een deel van onze collectie die wij voor de derby in 2007 en 2008 mochten uitwerken. Deze uitvoering is in tin met een patina finish uitgevoerd en heeft een zeer luxueuze uitstraling met een vintage look. Om uw sleutelhanger uit te werken volstaat het ons een logo toe te zenden en een uitlijning van het concept zodat wij uw unieke sleutelhanger kunnen vervaardigen
De realisatie van u sleutelhanger begint bij het ontwerpen / tekenwerk. Uw logo zetten wij om van meestal een jpg bestand of foto in een vector bestand. Indien gewenst kan natuurlijk ook een afgewerkt vector bestand aangeleverd worden. Nadat het logo hertekend is zullen wij hier een matrijs op maken, in tin meestal in silicone mallen voor kleine oplage of indien een sterk 3D reliëf nodig is, bij grote oplage meestal in een spuitgiet mal of in een slag matrijs.

Bij een 2D ontwerp zullen de zwarte lijnen meestal hoger liggen dan de witte achtergrond (zie foto sleutelhanger bovenaan) Als de klant zijn akkoord geeft voor de productie zullen wij deze verder uitwerken.


Een iets ingewikkelder project zijn de full 3D sleutelhangers, deze zijn iets prijziger maar kunnen bij een voldoende afname toch wel aangenaam verrassen in prijs, bij bv 250 stuks valt de kostprijs voor dit soort sleutelhangers al heel goed mee!
De meeste producten ku nnen in verschillende afwerkingen vervaardigd worden, als zilver niet je ding is kan het ook in goud of echt uniek in zwart nikkel.
Stacks Image 42
Stacks Image 43
Stacks Image 44
Ook promo sleutelhangers voor garages zijn een topper, wij werken tegen zeer scherpe prijzen om u te voorzien van een sleutelhanger van topkwaliteit die de uitstraling van uw product ten goede komt. Indien u als dealer van een bepaald auto merk interesse heeft om dergelijk project te realiseren aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij komen persoonlijk ter plaatsen om uw noden te bespreken en zijn steeds bereid om met u, uw project in de kortste tijd te realiseren. Indien gewenst kan op de achterzijde een logo gegraveerd worden of zelfs de naam van de nieuwe eigenaar bij het overhandigen van de sleutel bij de verkoop! Indien enkel het logo of de naam van u als dealer er in moet verwerkt worden kan deze ook in de mal gegraveerd worden zodat deze aanwezig is op iedere geproduceerde sleutelhanger.
Stacks Image 45
Trolly sleutelhangers zijn natuurlijk ook geen probleem, deze kunnen gekozen worden uit een standaard model dat reeds door ons leverbaar is en gepersonaliseerd door de munt te voorzien van uw logo en of tekst. Deze sleutelhangers zijn zeer in trek bij zowel kleine als grote supermarkt ketens en winkels.Echter kunt u als bedrijf ook opteren om een dergelijke sleutelhanger te laten produceren, zo bent u zeker dat de mensen zeker gebruik zullen maken van uw nieuwe gadget.
Stacks Image 46
Dat we met onze Co2 laser gemakkelijk uw logo of tekst kunnen graveren of uw sleutelhanger er mee personaliseren weet u ondertussen al, echter kunnen wij deze machine ook gebruiken om een volledige sleutelhanger te ontwikkelen. Meestal is dit in plexiglas (PMMA) van gegoten kwaliteit waardoor we een mooi contrast kunnen graveren en nadien in de gewenste vorm kunnen uitsnijden. Omdat plexiglas in vele kleuren en speciale afwerkingen bestaat zijn de keuzes bijna eindeloos. Verder is het perfect mogelijk om in deze uitwerking in zeer kleine oplagen te werken. Eén stuk is zelfs mogelijk. Hoewel wij niet alle kleuren permanent op voorraad hebben is het een goed idee eerst met ons te consulteren welke kleuren wij op stock hebben en in welke dikte u uw sleutelhanger wil laten uitwerken. Normaal kan uw sleutelhanger in een paar uur uitgewerkt worden van ontwerp tot eindresultaat. Indien u nog verdere vragen heeft in verband met deze of andere producten op onze website staan wij u graag te woord. De snelste manier om u een bv een prijs of de mogelijkheden te bespreken is per email, wij preferent het als u zou willen vermelden welke aantallen u nodig acht en hoe groot u de sleutelhangers zou willen en in welke afwerking. Wij zullen iedere aanvraag zo spoedig mogelijk trachten te beantwoorden.