Tinnen bekers
Kristallen awards en glaswerk
Een volledige collectie tinnen producten ter uwe beschikking in onze shop Te personaliseren d.m.v. Laser gravuur Medawerke stelt voor, een collectie met meer dan 5000 producten in tin, gaande van bekers tot massieve levens grote beelden.
tab4
Kristallen Awards van de beste kwaliteit. Gepersonaliseerd naar wens tegen de beste prijs. Een volledig assortiment van kristallen Awards voor onze Toplijn en een volledige collectie glazen awards voor de budgetlijn staan klaar om voorzien te worden van uw logo en slogan.
tab5
Speciale bekers
Luxe sport medailles
bekers "Bij Bleyweert zijn we trots de meest exclusieve bekers te verdelen" Deze bekers zijn sommige van de meest exclusieve bekers die men kan verkrijgen, deze met de hand beslagen bekers in zwaar verzilverde uitvoering of massieve zilveren uitvoering zijn vanaf nu verkreigbaar bij Bleyweert bvba. Deze bekers zijn bestemd voor de hoogste onderscheidingen in het sport gebeuren.
tab3 Speciale luxe sport medailles te koop in onze online shop. Deze Zware luxe sport medailles zijn uniek in hun soort, geproduceerd in kleinere oplagen dan de andere standaard medailles maken van deze medailles unieke verzamelwerken. Vervaardigd uit metaal en in diep reliëf geslagen.
Standaard pins en speldjes
Bedrukken van wijnflessen met uw eigen logo
tab2-1 Standaard pins en broches kunt u gemakkelijk kopen in onze online shop Met keuze uit bijna meer dan 100 modellen zijn we er zeker van dat zelfs deze standaarden in de smaak zullen vallen, door het grote aanbod is elk stuk toch bijna nog een exclusief verzamelstuk.
Wijnflessen bedrukt met uw eigen logo of huisstijl! Door gebruik te maken van Large Format Printers zoals o.a. onze Roland VS-300 printer kunnen wij niet alleen uw logo in kleur afdrukken, wij zijn ook in staat een witte ondergrond te drukken of volledige Metallic kleuren.
shutterstock_69210922