Stacks Image 8660
DTG of Direct To Garment printen is een techniek waarbij een T-shirt of ander textiel rechtstreeks gedrukt wordt met een speciaal hiervoor ontwikkelde printer en inkt. Bij Bleyweert bvba kozen we voor een Epson Sure Color F2000 met witte en CMYK inkt.

Samen met onze andere druktechnieken stelt dit toestel ons in staat kleine oplage in full color te drukken tegen een zeer hoge kwaliteit. Of u nu kiest voor zeefdruk, transferdruk, sublimatie of DTG wij helpen u graag uw project op de juiste manier uit te werken.


Om u een beter beeld te laten vormen van de techniek achter DTG printen hebben wij een een video online gezet over deze techniek. Gelieve op de link rechts te klikken om deze video te starten.

Indien u nog verdere vragen heeft over DTG of één van onze andere technieken kunt u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

In onze online designer kunt u reeds vanaf 1 stuk zelf uw ontwerpen uitwerken en bestellen tegen uiterst scherpe prijzen. Klik hier om naar onze online designer te gaan.
Stacks Image 8685
Stacks Image 8698
Bedrukken van proef T-shirts voor Tungri Run 2014 op onze Epson SC F2000 DTG printer.
thex Created with Sketch.

Stacks Image 8670
Stacks Image 8672
Stacks Image 8676
Stacks Image 8674

Omdat onze DTG printer voorzien is van witte inkten is het ook mogelijk om op gekleurd en donker textiel te drukken. Dit laat ons toe om bijna elke mogelijke afwerking te realiseren.