Textiel laten borduren

Stacks Image 24
Stacks Image 25
Stacks Image 26
Stacks Image 27

T-shirts, hemden, badges, petjes en nog veel meer:


Wij beheersen alle borduur-technieken o.a. 3D, Verloop, Applicaties, Emblemen, Badges, en XL logo’s.

T-shirts

Linker- en rechterborst: Advies formaat is 6 cm breed of 9 cm breed, afhankelijk van het logo. Hoogte in verhouding. Afhankelijk van de maat is de maximale borduurbreedte ca. 15 cm breed, want anders is er kans dat het logo onder de oksel komt. Tevens komt het logo meestal op de hartzijde. Gemiddeld komt het logo op hart/borst hoogte. Linker- en rechtermouw: Korte mouw is de maximale advies breedte ca. 9,5 cm. Zodat het vanuit de zijkant leesbaar blijft. Tevens de maximale breedte is ca. 13 cm. Positie op korte mouw polo is 4 tot 6 cm vanaf de mouw. Bij lange mouw T-shirt is de positie op spierbalhoogte. Rug: Standaard posities zijn: Schouderhoogte of middenin. Advies maximale formaat is ca. 26 x 16 cm. Momenteel is het maximale borduurformaat ca. 40 x 25 cm. Overleg vooraf met ons omtrent de mogelijkheden. Voorkant: buikhoogte. Advies maximale formaat is ca. 26 x 16 cm. Momenteel is de maximale borduurformaat ca. 40 x 25 cm. Overleg vooraf met ons omtrent de mogelijkheden.

FAQ:
- Adviesgewicht vanaf 190 gr./m˛. Lagere gewicht kwaliteiten worden voor het borduren niet aanbevolen.
- Na het wassen krimpt een T-shirt. Afhankelijk van de sterkte van het shirt en het logo, kan het borduursel trekken.
* Een borduursel heeft bij een T-shirt extra versteviging nodig. Hierdoor wordt meestal een extra backing aan de achterkant van de borduursel gegeven.


Voor meer info, prijzen en promo's geleiven een email te sturen naar info@bleyweert.comStacks Image 3506

Polo’sLinker- en rechterborst:  Advies formaat is 6 cm breed of 9 cm breed, afhankelijk van het logo. Hoogte in verhouding. Afhankelijk van de maat polo is de maximale borduurbreedte ca. 15 cm breed, want anders ontstaat het risico dat het logo onder de oksel komt. Tevens komt het logo meestal op de hartzijde. Gemiddeld komt het logo net iets boven de onderkant van bord met de knoopjes en de afstand is tussen de 2 en 5 cm.Linker- en rechtermouw:  Korte mouw en lange polo is de maximale advies breedte ca. 9,5 cm. Zodat het vanuit de zijkant leesbaar blijft. Tevens de maximale breedte is ca. 13 cm. Positie op korte mouw polo is 4 tot 6 cm vanaf de boord van de mouw. Bij polo's met lange mouw is de positie op spierbalhoogte.Rug: Standaard posities zijn: Schouderhoogte of middenin. Advies maximale formaat is ca. 26 x 16 cm. Momenteel is de maximale borduurformaat ca. 40 x 25 cm. Overleg vooraf met ons omtrent de mogelijkheden.Voorkant: buikhoogte:Advies maximale formaat is ca. 26 x 16 cm. Momenteel is de maximale borduurformaat ca. 40 x 25 cm. Overleg vooraf met ons omtrent de mogelijkheden. FAQ: In principe kan vanaf 150 gr./m˛ polo pique geborduurd worden. Echter ons advies is 180 gr./m˛ grams voor een betere kwaliteit en stabiliteit.

Overhemden


Gebruikelijke borduurposities:Linkerborst:  Vele overhemden hebben een zakje op de linkerborst. Indien op het zakje geborduurd moet worden, gaat het zakje dicht. Om dit te voorkomen wordt vaak boven het zakje geborduurd. Standaard formaat boven het zakje is 4 tot 10 cm breed en word meestal met het zakje gecentreerd. Hoogte in verhouding. Maximale afmetingen: ca. 13 cm breed, 7 cm hoog. Rechterborst:  Borsthoogte of lijnend met het zakje. Standaard formaat 8 / 10 cm breed, hoogte in verhouding. De maximale formaat is ca. 13 cm breed / 7 cm hoog. Linker- en rechtermouw:  De positie is op spierbal hoogte. Bij korte mouwen overhemden ca. 4 cm afstand vanaf de rand van de mouw. Maximale formaat is ca. 9,5 x 5,5 cm Rug:  Advies maximale formaat is ca. 26 x 16 cm. Momenteel is de maximale borduurformaat ca. 40 x 25 cm. Overleg vooraf met ons omtrent de mogelijkheden. Kraag:Alleen in overleg, de mogelijkheden zijn afhankelijk van de grote en de vorm van de kraag. Indien mogelijk worden alleen kleine motiefjes geborduurd tot ca.6 x 4 cm.FAQ: - Bij sommige merken/modellen overhemd zit een split aan de achterkant. Let op als er een ruglogo geborduurd moet worden, want deze split zit dan in de weg. Vele leveranciers verpakken de overhemden met spelden.Let op: deze spelden kunnen gaatjes in de overhemden veroorzaken.


Stacks Image 179

Sweaters


Linker- en rechterborst:  Advies formaat is 6 cm breed of 9 cm breed, afhankelijk van het logo. Hoogte in verhouding. Afhankelijk van de maat is de maximale borduurbreedte ca. 15 cm breed, want anders ontstaat het risico dat het logo onder de oksel komt. Tevens komt het logo meestal op de hartzijde. Bij Polosweaters komt het logo meestal net iets boven de onderkant van de boord met de knoopjes en de afstand is tussen de 2 / 5 cm.Linker- en rechtermouw:  Adviesbreedte ca. 9,5 cm. Zodat het vanuit de zijkant leesbaar blijft. De maximale breedte is ca. 13 cm. Positie is ca. spierbalhoogte/ onderkant schouder.Rug:  Standaardposities zijn: Schouderhoogte of middenin. Advies maximale formaat is ca. 26 x 16 cm. Momenteel is de maximale borduurformaat ca. 40 x 25 cm. Overleg vooraf met ons omtrent de mogelijkheden.Voorkant: buikhoogte:  Advies maximale formaat is ca. 26 x 16 cm. Momenteel is de maximale borduurformaat ca. 40 x 25 cm. Overleg vooraf met ons omtrent de mogelijkheden.Fleece


Linker- en rechterborst:  Advies formaat is 6 cm breed of 9 cm breed, afhankelijk van het logo. Hoogte in verhouding. Afhankelijk van de maat is de maximale borduurbreedte ca. 15 cm, want anders ontstaat de kans dat het logo onder de oksel komt. Tevens komt het logo meestal op de hartzijde. Bij Polosweaters komt het logo meestal net iets boven de onderkant van de boord met de knoopjes en de afstand is tussen de 2 en 5 cm. Linker- en rechtermouw: Advies breedte ca. 9,5 cm. Zodat het vanuit de zijkant leesbaar blijft. Tevens de maximale breedte is ca. 13 cm. Positie is ca. speelbaal / onderkant schouder Rug:  Standaardposities zijn: Schouderhoogte of middenin. Advies maximale formaat is ca. 26 x 16 cm. Momenteel is de maximale borduurformaat ca. 40 x 25 cm. Overleg vooraf met ons omtrent de mogelijkheden.FAQ: Een aantal modellen fleece hebben zakjes, componenten, of stiksels waardoor op sommige posities niet of slechts gedeeltelijk geborduurd kan worden.

Productieproces:

Stacks Image 3543
Stap 1. Offerte

Digitaal aanleveren van het logo met volgende instructies:
- Gewenst formaat van het logo
- Aantal en welk artikel

Voorbeeld
- formaat ca 12 cm breed en ca 7,5 cm hoog
- 20 navy polo's en 30 rode jacks
Stap 2. Offerte wordt order

Inkooporder insturen met volgende gegevens:
- logo plus de gewenste (pms) kleuren
- formaat (bv ca 10 x 6 cm)
- positie (bv linkerborst ofwel hartzijde)
- textielgegevens (kleur, maat, aantal)
- overeengekomen prijs
- gewenste leverdatum

Stacks Image 3548
Stap 3. Order wordt bevestigd

Binnen 1 dag ontvangt u na het insturen van de inkooporder:
- de orderbevestiging
- de digitale proef

Pas na een akkoord op deze kan er geproduceerd worden.
Stacks Image 3551
Nadat alles gecontroleerd is wordt uw order verpakt en verzonden.