T-shirts bedrukken dmv Zeefdruk of Transferdruk.

Stacks Image 24
Stacks Image 25
Stacks Image 26
Stacks Image 27

Bedrukte T-shirts:


T-shirts zijn ideaal om een evenement of statement in belangstelling te zetten, door een bedrukte T-shirt met de gegevens van uw evenement te dragen laat u zich dadelijk opvallen. Verder kunt u deze bedrukte T-shirts ook gebruiken voor uw reclame van uw onderneming of vereniging zonder dat u dat vaal moeite kost. Door onze verschillende druktechnieken kunnen wij u reeds vanaf één T-shirt reeds zeer democratische prijzen voorstellen. Bij kleinere oplage gaan wij ofwel DTG printen, Sublimatie of directe transfer gebruiken voor het overzetten van uw logo, bij vel tekst en grotere oplage stappen wij meestal over op zeefdruk.

Als u kiest voor een kleine oplage in direct transfer kunt u tevens ook nog eens opteren voor Flex of Flock, bij Flock krijgt u dan een meer reliëf in uw drukwerk, let wel op Flock doen wij tot Max 3 Kleuren.

Omdat er voor ieder logo een ontwerp moet gemaakt worden kan het enige tijd in beslag nemen voor wij uw T-shirt kunnen drukken, wij vragen u daarom 48uur te wachten op uw T-shirt voor u deze kan komen afhalen, indien u het ontwerp reeds vectorieel heeft kan het drukken meestal binnen 1 - 2 uur gedaan worden.

Voor meer info, prijzen en promo's geleiven een email te sturen naar info@bleyweert.com

Stacks Image 2859
Stacks Image 5768
Bij transferdruk wordt het ontwerp ofwel geplot uit printbaar of kleur vinyl ofwel met zeefdruk techniek op speciaal papier voorgedrukt waarna het met een hittepers kan worden overgezet op textiel of gadgets.
Stacks Image 3224
Stacks Image 3227
Stacks Image 3230
Stacks Image 3233
Stacks Image 3236
Stacks Image 3239
Stacks Image 3242
Stacks Image 3245
Stacks Image 3248
Stacks Image 3251
Stacks Image 3254
Stacks Image 3257
Stacks Image 3260
Stacks Image 3263
Stacks Image 3266
Stacks Image 3026
Stacks Image 3029
Stacks Image 3032
Stacks Image 3035
Stacks Image 3038
Stacks Image 3041
Stacks Image 3044
Stacks Image 3047
Stacks Image 3050
Stacks Image 3053
Stacks Image 3056
Stacks Image 3059
Stacks Image 3062
Stacks Image 3065
Stacks Image 3068
thex Created with Sketch.

Procedure transferdruk:


Hoe werkt transferdruk?

Bij transferdruk wordt uw logo gedrukt, ofwel door zeefdruk ofwel door printen op een speciale drager die kan worden getransfereerd dmv een transferpers op uw textiel / kleding / tassen enz…

Transferdruk is aangeraden bij het drukken van full color afbeeldingen of bij kleinere aantallen.

Bekijk de bijgesloten video voor meer info over het drukken van een T-shirt voor een carnaval vereniging in België

Soorten transfers:


Zeefdruk techniek: door middel van zeefdruk wordt er per Kleur een druk aangebracht op transferpapier. De zeefdruk druktechniek heeft zich zelf reeds lang bewezen. drukken zijn kleurecht en scherp.
Digitale transfer: deze techniek lijkt op uw eigen printer. Een afdruk wordt via een kleurenprinter aangebracht op transferpapier. De druk wordt in één keer gedrukt, dus niet per kleur. Bij lage aantallen is dit een voordelige optie.Stacks Image 179

Drukken van transfers in verschillende kleuren:Bij transferdrukken is het mogelijk in verschillende kleuren te werken voor zowel Flex als Flock.
Door verschillende delen op elkaar te plaatsen kan een full color logo bekomen worden, dit is zeker aan te raden bij kleine hoeveelheden, vanaf min 50 stuks stappen we voor dit soort werk dadelijk over op zeefdruk.

De tekst wordt uitgesneden met een snijplotter. Vervolgens komt de tekst op het textiel en gaat dan onder de hittepers. Hierdoor wordt de folie zeer goed vastgehecht op het textiel. De flex en flock folie rekt zeer goed met de stof mee.
Hoe wassen ?
  • wassen tot max. 60°C
  • niet in de wasdroger
  • wassen en strijken : textiel binnenste buiten draaien


Procedure Zeefdruk:Zeefdruk is een druktechniek die gebruikt wordt voor meerdere grafische doeleinden, zoals textieldecoratie, affiches, kunstdrukken en textieldruk. Ook wordt deze techniek industrieel toegepast voor de productie van bijvoorbeeld printplaten en zonnecellen.

Het principe van de zeefdruktechniek is vrij eenvoudig. Een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdrukraam wordt vervolgens (meestal) voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positief film belicht wordt. De op het positief aanwezige donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggewassen zodat doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan, waar de inkt doorheen gedrukt wordt. Men brengt de inkt (of soldeerpasta) op het raam aan en smeert deze met behulp van een rakel uit, waardoor de vorm van de sjabloon op het te bedrukken voorwerp (de beelddrager) wordt afgedrukt. Deze techniek kan herhaald worden met verschillende kleuren en vormen die naast elkaar of over elkaar worden gedrukt.

Zeefdrukinkt is goed dekkend; dit maakt dat ook gedrukt kan worden op donkere beelddragers. Dit in tegenstelling tot vlakdruk, hoogdruk en diepdruk, waarbij altijd transparante inkten gebruikt worden.