Stacks Image 5169


Bij ons kunt u ook terecht voor niet officiële eretekens, deze onderscheidingen worden met de hoogste kwaliteitsnorm vervaardigd, waar we met sport en andere medailles meestal zo economisch mogelijk werken wordt er bij deze producten aandacht gelegd op kwaliteit.Zo worden deze medailles meestal voorzien van een extra beschermingslaag epoxy of in de duurdere variant ingekleurd met imitatie harde emaille of zelfs echte emaille.Deze eretekens zijn meestal ook geslagen in koper of messing en indien gegoten meestal voorzien van een extra fijn uitgewerkte gravuur.Tevens worden er bij deze onderscheidingen zwaardere galvanische lagen opgebouwd, zo heeft een vergulde medaille meestal meer goud in de decoratieve laag zitten waardoor ze slijtvaster zijn en extra prestige uitstralen!
Stacks Image 5172


Juist zoals bij onze andere medailles zijn ook hier alle vormen en afwerkingen mogelijk, u kiest uit een op maat gemaakte medaille of u komt langs op afspraak om de verschillende mogelijkheden omtrent de uitwerking van het ereteken te bespreken. Vanzelfsprekend hebben wij vele standaard vormen die reeds getekend zijn waarop u kunt opbouwen om zo tegen een scherpe prijs een uniek ereteken te laten vervaardigen.
Stacks Image 5175Ook voor de presentatie zijn verschillende opties mogelijk, standaard kiest men hier voor een luxe doosje of fluwelen zakje.Indien er gekozen wordt voor een doosje worden er ook speciale uitsparingen gemaakt zodat uw medaille mooi past en netjes presenteerblad is.Een ander onderdeel van de presentatie is het lintje dat aan het ereteken bevestigd wordt, ook hier kunt u kiezen uit onze standaard linten in verschillende kleuren of kunnen wij uw eigen kleurencombinatie samenstellen.Voor een lintje met eigen kleurencombinatie is wel een langere productietijd nodig, deze worden ongeacht het aantal op maat vervaardigd zijn enkel beschikbaar in de hoogste kwaliteit.Goud of zilver borduren is tevens een extra optie die mogelijk is op de lintjes als ook een gouddruk in het doosje of zakje indien gewenst voor een nog mooiere uitstraling.


Niet alleen voor speciale aangelegenheden worden deze producten aangevraagd bij onze firma, ook studenten en studentenverenigingen komen aan bod.

Voor studenten hebben wij aparte productie processen voorzien waarbij we rekening houden met de kwaliteit en het budget van de aanvrager.

Hoewel de kwaliteit van deze eretekens bijna niet te onderscheiden valt van de luxe eretekens wordt hier meestal gekozen voor een kleiner formaat, gestandaardiseerde kleuren voor de lintjes en voor een langere productietijd die ons toelaat de kosten drastisch te verlagen.

Indien u als student of studentenvereniging dit soort producten wil laten vervaardigen, doet u er best aan even te vermelden dat het om een studenten aanvraag gaat, wij adviseren u graag wat de beste mogelijkheden zijn en kijken er naar uit u of uw vereniging van dienst te mogen zijn!

Stacks Image 5186
Ook verschillende bevestiging technieken zijn mogelijk, rechts kozen we voor een lintje met veiligheidsspeld, links koos de klant voor een meer onconventionele methode voor de bevestiging van de lintjes.

Wat u ook verkiest wij trachten altijd uw wensen en noden in te vullen.
Stacks Image 5184