Buiten de op maat gemaakte medailles verdelen wij ook standaard medailles zowel van vaste leveranciers als ook uit eigen productie. Deze medailles zijn vaak een kostenbesparend alternatief op de op maat gemaakte variant en kunnen door middel van bedrukking + epoxy voorzien worden van uw logo of ontwerp. Door de snelle mogelijkheid van leveren zijn deze producten ook zeer aangewezen wanneer u een snelle levering wil van uw bestelde goederen.

Stacks Image 2477
Stacks Image 2487
Stacks Image 2482
Stacks Image 2180

Epoxy doming:Het personaliseren van standaard medailles kan op verschillende manieren, gegoten epoxy of pre made doming is altijd zeer populair, andere technieken zijn PTP “print to product” waarbij een full color afbeelding rechtstreeks op de medaille geprint wordt en nadien voorzien van epoxy coating of door middel van sublimatie op standaard afslagen.
thex Created with Sketch.Prijzen voor deze medailles beginnen vanaf 0,99Euro alles incl, afhankelijk van het gekozen model kan deze prijs natuurlijk variëren.
Voor meer info over standaard medailles kunt u op de link klikken, u wordt dan dadelijk naar de website gestuurd van onze hoofdleverancier voor deze producten.
Indien u nog verdere vragen heeft kunt u steeds contact met ons opnemen op info@bleyweert.com

Stacks Image 2533
Stacks Image 2538
Stacks Image 2553
Stacks Image 2548
Stacks Image 2543