Met onze Roland LEF-20 UV printer is het mogelijk full color te printen op golfballetjes in zeer hoge kwaliteit.
De UV inkten die gebruikt worden zorgen voor een permanente indruk op uw golfballen van uiterst duurzame kwaliteit.

Stacks Image 1642
Als het nu voor kleine aantallen gaat (vanaf 3 stuks) tot enkele honderden, wij verzorgen uw bestelling met de uiterste zorg.
Door de laatste nieuwe techniek is het mogelijk zonder veel instellingen en andere voorbehandelingen snel één of meerdere golfballen te bedrukken.

Verder laten wij u graag zien hoe wij deze techniek toepassen op ons youtube kanaal: Bleyweert bvba of het filmpje dat rechtstreeks op deze pagina gelinkt is!


U bent natuurlijk altijd welkom op onze locatie om samen met ons, uw wensen te bespreken.
Indien u echter voorkeur geeft aan onze online designer en webshop kan dit natuurlijk ook, deze kunt u terugvinden op de link onderaan deze pagina.

Wij drukken zowel op golfballetjes die door ons verzorgd worden als ook op balletjes die u zelf binnen brengt.


Onze prijzen zijn zeer transparant, we rekenen geen setupkosten of instelkosten enkel drukkosten en dit vanaf 3 stuks!
Indien een balletje vandoor bedrukt wordt rekenen wij 0,25Euro per stuk, indien er ook nog een achterdruk op komt brengen wij een extra van 0,15Euro in rekening.

Let er wel op dat onze druktechniek gebruik maakt van Eco UV inkten en geen standaard inkjet inkt, dit zorgt voor een mooiere afwerking die veel duurzamer is!
Tevens bestaat er bij ons de mogelijkheid op gekleurde balletjes eerst een witte ondergrond te drukken of als special ook een glanzende of matte toplaag.
Zelf texturen kunnen met onze printer zonder probleem in uw prints verwerkt worden.

Voor deze opties is er een kleine meerkost, deze is op aanvraag bespreekbaar.


Stacks Image 1688
Stacks Image 3563
Stacks Image 4427
De ECO-UV-inkt garandeert een ruim kleurgamma en een grote densiteit. De inkt vereist geen droogtijd en blijft flexibel, zodat hij niet breekt als het materiaal gebogen of uitgerekt wordt.

De LEF-serie is uitgerust met CMYK, witte en transparante inkt. De witte inkt geeft prachtige resultaten op zowel gekleurde als op doorschijnende voorwerpen. U kunt de inkt ook gebruiken als opake onderlaag, zodat de andere kleuren sterker naar voren komen. De transparante inkt creëert speciale effecten, zoals een matte of glanzende afwerking en reliëf. Denk bij reliëf bijvoorbeeld aan brailleschrift en geometrische patronen die u effectief kunt voelen.
thex Created with Sketch.
Stacks Image 1690

Full color printing op 3D objecten.
Met of zonder witte ondergrond

Standaard CMYK kleuren als ook speciale effecten met wit en gloss inkt

Structuren worden mogelijk gemaakt door opbouw van verschillende lagen gloss inkt over elkaar te leggen.

Bekijk hier ons demo filmpje hoe wij uw golfballen printen.
Indien gewenst kunt altijd live een demonstratie komen meevlogen waar wij uw persoonlijk ontwerp kunnen printen op de door u aangeleverde golfbal, en dit volledig kosteloos voor 1 demo stuk.

Klik op de foto hierboven of op de link hier om rechtstreeks naar onze online designer / webshop te gaan waar u zelf uw gepersonaliseerde golfballen kunt ontwerpen en kopen.