Stacks Image 4821
Bent u op zoek naar een bijzondere prijs? Binnen ons assortiment vindt u luxe trofeeën geschikt voor elke gelegenheid. Sportieve of eervolle prestaties dienen beloond te worden, maar bent u opzoek naar iets anders dan medailles? Luxe trofeeën zijn bijzonder om te ontvangen. U heeft de keuze uit uiteenlopende modellen. Deze luxe trofeeën zijn ontworpen om op een bijzondere manier mensen te eren en voor verschillende doeleinde verkrijgbaar. Maar ook en volledige op mat gemaakte trofee is mogelijk, unieke trofeeën kunnen in massief metaal gegoten worden. Luxe trofeeën bestellen is eenvoudig, deze kunt u per stuk bestellen of meerdere trofeeën tegelijk. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een persoonlijke tekst te laten graveren, laseren of bedrukken.

Om u een overzicht te geven van de mogelijkheden hebben we verschillende trofeeën gegroepeerd, u kunt deze in onze online shop personaliseren en bestellen of u kunt een afspraak maken om samen met ons uw wensen in kaart te brengen en uw bestelling tot in de puntjes te bespreken.

Onze Luxe trofeeën:Ook Rozetten of prestige lintjes zijn mogelijk en kunnen voorzien worden van standaard logo’s of naar wens gepersonaliseerd met foto of tekst.

Stacks Image 7905
Stacks Image 7907
Stacks Image 7913
Stacks Image 7911
Stacks Image 5791

Klassieke bekers en trofeeën:
Standaards geïnspireerd door de klassieke bekers maar met grotere afslagen of resin topstukken.
Kunnen op de voet meestal voorzien worden van een gegraveerd of bedrukt plaatje.
Wandborden, tinnen schotels en houten standaards zijn natuurlijk ook mogelijk.
Deze kunnen gepersonaliseerd worden, meestal gegraveerd of met sublimatie techniek in full color.