Stacks Image 4410


Stacks Image 4371

Medailles en Awards op maat is wat wij doen, op onze site trachten we u een volledig overzicht te bieden van de mogelijkheden van onze firma.

Rmedal is onderdeel van Bleyweert bvba, speciaal opgericht voor de promotie van sport medailles en speciale awards.
Onze firma heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen, uitwerken en verhandelen van medailles voor alle doeleinde.
Graag nodigen wij u uit onze service te testen zodat wij u kunnen overtuigen dat onze firma de ideale partner is voor uw op maat gemaakte producten.

Stacks Image 4368


Onze firma onderscheid zich van andere verkopers door onze eigen productie techniek, waar andere firma’s zich enkel toeleggen op invoer uit China en andere low cost productiegebieden zijn wij er in geslaagd om met de modernste technieken een productie te bekomen die garant staat voor de hoogste kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Natuurlijk werken we ook samen met onze partners in Azië waardoor wij ook hoge productieaantallen kunnen realiseren tegen zeer lage prijzen, echter zijn wij uniek in ons concept omdat wij buiten een samenwerking ook onze eigen productie kunnen aanbieden, dit laat ons toe om in bepaalde gevallen sneller en goedkoper te produceren dan outsourcing naar China.

Ook laat onze eigen productie toe om in zeer korte tijd een prototype te produceren en kunnen wij zonder grote kosten meerdere aanpassingen doen alvorens massaproductie te starten.
Dit is zeker aangewezen indien een sponsor graag een fysieke proefstuk wil en dit nadien nog graag wil aanpassen.


Wij spreken meestal over een pre productie van 1 a 2 dagen, iets wat uit China haast onmogelijk is!

Vanzelfsprekend proberen wij de meeste productie in België te realiseren, dit bevorderd onze werkgelegenheid en ondersteund onze locale economie, wij zijn trots te kunnen stellen dat het meeste van onze productie binnen Europa gebeurt!
Onze firma onderscheid zich van andere verkopers door onze eigen productie techniek, waar andere firma’s zich enkel toeleggen op invoer uit China en andere low cost productiegebieden zijn wij er in geslaagd om met de modernste technieken een productie te bekomen die garant staat voor de hoogste kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
Damn good medalist here folks.
Ralph Quick, Clarksville MO USA
Stacks Image 4382
Wij geven onze klanten vier opties, u kunt kiezen voor aankoop en invoer uit China waar wij met vaste partners werken die door de jaren getest en betrouwbaar bevonden zijn in levertijden en kwaliteit. Hier kunt u opteren voor Express zendingen voor snelle opdrachten, luchtvracht indien u snel maar goedkoop wil laten produceren of per zeevracht, het goedkoopste alternatief maar met de langste wachttijd.
Wij douaneren uw goederen en transporteren vanuit België zodat er geen extra verdoken kosten aan verbonden zijn met betrekking tot invoer of BTW rechten.
Stacks Image 4385
De boven vermelde optie is natuurlijk de langzaamste manier, hier rekent u best 4, 6 of 12 weken na goedkeuring van uw aanvraag.

De vierde optie is onze favoriet, een productie volledig vervaardigd in België, een topproduct tegen een zeer aantrekkelijke prijs en zeer snelle levertijden. De meest economische medailles als u kiest voor een patina zilveren medaille of een gelakte variant.


Wij zijn zo zeker dat onze prijzen tot de laagste op de markt behoren dat wij een prijsgarantie geven, indien u een offerte of promotie aantreft die goedkoper zou zijn dan onze, passen wij dadelijk onze prijs aan zodat u zeker weet dat u, uw aankoop nooit te duur betaald!

*bij deze voorwaarde is een officiële offerte van de tegenpartij nodig om het verschil aan te tonen.
Stacks Image 4462
Stacks Image 4460
Stacks Image 4464
Stacks Image 4466
Onze op maat gemaakte medailles zijn niet enkel beperkt tot marathon medailles, wij werken ook voor verschillende andere sporten en zijn tevens trots te mogen vermelden dat onze firma de medailles vervaardigde voor de Special Olympics European Summer Games te Antwerpen anno 2014.